6

Μάνδαλος tours - Γραφείο γενικού τουρισμού


Ποιοι είμαστε

Το 1989 ,ιδρύσαμε το Γραφείο Γενικού Τουρισμού, Mandalos tours , με σκοπό να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τουρισμού. Στόχος μας το υψηλό επίπεδο παρεχομένων υπηρεσιών σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Βασικός παράγοντας στην επίτευξη των στόχων μας είναι το ανθρώπινο δυναμικό μας, η σωστή επιλογή των συνεργατών μας, και η διαρκής ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις τόσο τις εμπορικές όσο και τις τεχνολογικές σε συνδυασμό με τη κατανόηση των αναγκών των πελατών μας.

Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, σεβασμό στο πελάτη και τις ανάγκες του, έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε άρτια ταξίδια διακοπών, γαμήλια ταξίδια, συνέδρια, προσκυνηματικές εκδρομές, σχολικές εκδρομές, εκδρομές συλλόγων αλλά και ομαδικά ταξίδια αναψυχής. Διαθέτουμε ιδιόκτητα πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορεία επανδρωμένα από έμπειρους οδηγούς με τουριστική παιδεία και διαρκή επιμόρφωση, για να κάνουν το ταξίδι σας ακόμα πιο ευχάριστο.

Στην πορεία των χρόνων λειτουργίας μας, διακρινόμαστε για τη συνέπεια, την καινοτομία, την ποιότητα των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών μας, ακολουθώντας μια ανοδική σταθερή πορεία.

Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, σαν να φροντίζαμε το δικό μας ταξίδι, είναι μια φιλοσοφία ζωής γιατί πιστεύουμε πως η ζωή μας είναι ένα ταξίδι....

«Το ταξίδι, όπως και η αγάπη, εκφράζει μια απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα.» Alain de Botton, Ελβετός συγγραφέας